το γάλα μας


Γίδινο γάλα, ένα θεραπευτικό θαύμα!

Η ποιότητα του γάλακτός μας και η εξαιρετική γεύση του, μας κάνει πραγματικά περήφανους. Το γάλα από τον μαστό της κατσίκας μας, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μεταφέρεται στον χώρο παραγωγής των προιόντων.

Ετσι διατηρούνται αναλλοίωτα όλα τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά. Το γίδινο γάλα είναι μια από τις υπερτροφές για την ανάπλαση των κυττάρων του οργανισμού, ειδικότερα των κυττάρων του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος. Δίνει σωματική και πνευματική δύναμη και ξαναφέρνει τον οργανισμό του ανθρώπου σε υγιή κατάσταση.

Φροντίδα ομορφιάς

Xάρη στις ενυδατικές, καθαριστικές και θρεπτικές ιδιότητές του, είναι σήμερα ιδιαίτερα αγαπητό καλλυντικό λόγω της σύνθεσής του και της εξαιρετικής συμβατότητάς του με την επιδερμίδα.

Ελεγχος ποιότητας

Ο Ελληνικός Οργανισμός Γάλακτος (ΕΛ.Ο.ΓΑ.Κ) ελέγχει βάσει της σχετικής νομοθεσίας, δύο φορές ανά μήνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του γάλακτος κάθε κτηντροφικής  μονάδας. Τα αποτελέσματα της δειγματοληψίας του δικού μας γάλακτος είναι εντυπωσιακά καθώς το μικροβιακό του φορτίο(Ο.Μ.Χ.) είναι έως και εκατό(!) φορές λιγότερο από τις επιτρεπόμενες τιμές.

Work Space