Η φάρμα μας


Η τοποθεσία μας

Διεύθυνση: 1ο χιλ. Σερρών-Νιγρίτας, Σέρρες, Ελλάδα

Τηλ: +30 2321057700

Email: info@aigescosmetics.gr


A place where amazing things Get Done!

Η Γεωργική Σχολή Σερρών, για έναν περίπου αιώνα, τροφοδότησε και στήριξε τους αγρότες του Νομού Σερρών, συμβάλλοντας έτσι τα μέγιστα στην μεγάλη γεωργοκτηνοτροφική παραγωγή του Σερραικού κάμπου. Με την παραχώρηση το 2013, από το Υπουργείο Αγροτικής Αναπτυξης μέρους των εγκαταστάσεων της πρώην Γεωργικής Σχολης Σερρών, δημιουργήσαμε το Αγρόκτημά μας «ΑΙΓΕΣ», μία πρότυπη μονάδα εκτροφής ΑΙΓΩΝ και παραγωγής ΑΙΓΙΝΟΥ γάλακτος.

Παράλληλα, σε πολύ κοντινη απόσταση δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο εργαστήριο παρασκευής προιόντων, τροφίμων και όχι μόνο, που ως πρώτη ύλη έχουν αποκλειστικά το δικό μας ΑΙΓΙΝΟ γάλα. Ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες, κάνοντας δοκιμές και ελέγχοντας όλες τις παραμέτρους για να είναι το προιόν μας αξιόπιστο και αποτελεσματικό, είμαστε ευτυχείς που σας παρουσιάζουμε την εξαιρετική σειρά καλλυντικής περιποίησης AIGES COSMETICS και να εγγυηθούμε για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προιόντων μας.

12 years in business

Διαθέτει άδεια λειτουργίας από την Δ/νση Κτηνιατρικής του Ν. Σερρών, πιστοποιημένα από τον ΕΟΦ – τα τρόφιμα από τον Ε.Φ.Ε.Τ., και η παραγωγή της είναι πιστοποιημένη με HΑCPP.

Εικόνες η φάρμα μας